Matematik

andengradsfunktioner

07. december 2011 af millajensen95 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvordan er det nu man løser sådan en funktion??


108000=-0,02x2+300x

-håber der er nogen der vil hjælpe mig.


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. december 2011 af mathon

 

                alm. andengradsligning

                             0,02x2 - 300x + 108000 = 0

                             x2 - 15000x + 5400000 = 0


Svar #2
07. december 2011 af millajensen95 (Slettet)

tak

men jeg skal havde isoleret x???
 


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. december 2011 af mathon

 

                   ax2 + bx + c = 0       a ≠ 0

                         x = (-b ± √(d)) / (2a)


Svar #4
07. december 2011 af millajensen95 (Slettet)

Ahhh selvfølgelig tak :)


Skriv et svar til: andengradsfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.