Fysik

Regressionsligning

09. december 2011 af Quidditch (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej allesammen, ang. gassernes tilstandsligning, er jeg igang med en rapport, og vil spørge jer om følgedne:

1)Er gassernes tilstandsligning det samme som idealgasligningen? 

2)Hvis p *V= konstant og p/T=konstant, hvad er sammenhængen mellem begge, og hvordan kan man udfra dem, finde frem til idealgasligningen?

3) Hvordan kan man for p *V= konstant og p/T=konstant, forvente en regressionsligning?

 

Håber min formulering er fortsåelig, og at der er nogen som kan hjælpe ...

På forhånd mange tak :)


Skriv et svar til: Regressionsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.