Matematik

brøker...haster!!!

11. december 2011 af Lillozz (Slettet)

Jeg skal trække 1/9 fra 9, hvordan gør jeg det? facit er 1 rest 8. Er der nogen, der kan hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2011 af mathon

  Folkeskolens
  6. klasses stof:
                                   9 - 1/9  =  8 + 1 - 1/9   =  8 + 9/9 - 1/9   =  8 + 8/9  =  88/9

                       


Skriv et svar til: brøker...haster!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.