Matematik

Hjœlp

11. december 2011 af Eksamen12 (Slettet)
Er der nogle som kan disse her 254 cm til M 10,25 M til cm 302 g til kg 1,8 kg til g

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2011 af YoungSlowy (Slettet)

Hvad er M? Mener du meter, hvis ja, så skrives det med lille m.


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at 100cm = 1m, og at 1000g = 1kg .


Svar #3
11. december 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Ja det er m. Anders er der ikke en metode hvor jeg kan regne med lommeregner?

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

#3

Du behøver da ikke lommeregner for at gange eller dividere med 100 eller 1000.


Svar #5
11. december 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Hvordan gør jeg

Brugbart svar (0)

Svar #6
11. december 2011 af YoungSlowy (Slettet)

#5

250 cm / 100 = 2,5m

254 cm / 100 = ?

Når du skal omregne en lille enhed, fx cm til meter, så dividere man. Hvis du skal omregne fra en stor enhed til lille så ganger man.


Svar #7
11. december 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Tak YoungSlowy


Svar #8
11. december 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Bliver resultatet 2,54

 


Brugbart svar (0)

Svar #9
11. december 2011 af YoungSlowy (Slettet)

#8

Ja, 2,54m. Prøv de andre opgaver selv, og skriv facit her, hvis du i tvivl.


Svar #10
11. december 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Mange tak Young Slow.

Jeg har andre opgaver som jeg virkelig ikke forstår kan.

Men kan du hjælpe, kan jeg skrive til din indbakke


Brugbart svar (0)

Svar #11
11. december 2011 af YoungSlowy (Slettet)

#10

Nej, skriv opgaverne herinde, så andre også kan hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #12
12. december 2011 af hej2010 (Slettet)

#0

254 cm til m = 254/100 = 2,54 m

10,25 M til cm = 10,25/ 100 = 1025 cm

302 g til kg = 302/1000 = 0,302 kg

1,8 kg til g = 1,8*1000 = 1800 g

håber det vil hjælpe


Skriv et svar til: Hjœlp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.