Matematik

Hjælp til løsning af numerisk løsning!

12. december 2011 af hojjensen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle.

Jeg har denne numeriske løsning, som jeg ikke kan finde hovede eller hale i!
Er helt på bar bund.

|x - 1| = 8

Håber i kan hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2011 af peter lind

Det er ikke en numerisk løsning men en ligning med numerisk tegn.

Brug at for a > 0 er |f(x)| = a <=> f(x) = a eller f(x) = -a


Svar #2
12. december 2011 af hojjensen (Slettet)

Det bliver du nødt til at forklar nærmere :)


Skriv et svar til: Hjælp til løsning af numerisk løsning!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.