Matematik

Matematik - ligninger

14. december 2011 af muniba (Slettet)

 Ax2 + 4x + 2 = 0, hvordan kan jeg bestemme diskriminanten for denne andengradsligning ?

 

    


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. december 2011 af AskTheAfghan

ax2 + 4x + 2 = 0   

d = √(b2 - 4ac)          


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. december 2011 af mette48 (Slettet)

Ax2 + 4x + 2 = 0  

ax2+bx+c=0

indsæt i formelem for diskriminanten

d=b2-4ac

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
14. december 2011 af AskTheAfghan

Hov .. I #1, har jeg sat kvadratroden på .. Og det er forkert. Så den rigtige diskriminant formel findes i #2


Skriv et svar til: Matematik - ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.