Matematik

vektorregning

14. december 2011 af laerke0312 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej (: jeg har et lile spørgsmål omhandelende vektor regning:

-->  -->

| a - b | ^2 = 5^2 + 4^2 - 2 * 5 * 4 * cos(45)

                                                   -->   -->

jeg har fået resultatet oplyst | a - b | = 3,57

 

Men hvordan kommer jeg der til?


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. december 2011 af AskTheAfghan

|a - b|2 = 52 + 42 - 2·5·4·cos(45)

|a - b| = √(52 + 42 - 2·5·4·cos(45))


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. december 2011 af mathon

 

                         |a - b|2 = 5^2 + 4^2 - 2 * 5 * 4 * cos(45) = 12,7157

                         |a - b| = 12,71570,5    3,57

 


Skriv et svar til: vektorregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.