Matematik

Mængden (k+2)!

16. december 2011 af sakii (Slettet)

Hvis jeg skal finde mængden af k+2! Lad os prøve, at sætte k=3, gør jeg det så således: 1*2*3*4*5 +2 eller således (1+2)*(2+2)*(3+2) ?


Svar #1
16. december 2011 af sakii (Slettet)

Hov, det må selvfølgelig være den første mulighed..


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. december 2011 af whereab (Slettet)

(k+2)! = 1·2·...·(k+2)

(3+2)! = 5! = 1·2·3·4·5

 


Skriv et svar til: Mængden (k+2)!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.