Fysik

enhed for konstant

17. december 2011 af MieKristensen (Slettet)

Jeg har en ligning for det skrå kast med luftmodstand omskrevet fra vektorfunktion til reel funktion.

Kan nogen hjælpe mig med at finde ud af om k har en enhed og i så fald hvilken? :)

y(x)=((-(g*m2*cos(α)*v*Ln(((m*cos(α)*v)/(m*cos(α)*v-K*x)) )-k*(k*sin(α)*v+g*m)*x))/(k2*cos(α)*v))

Ligningen er også vedhæftet lidt mere overskueligt i Word :D

g=tyngdeacceleration

m=masse (kg)

v=starthastighed (m/s)

Please Help me!

 

 

Vedhæftet fil: studi.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2011 af hippo746 (Slettet)

jeg får kg/s som enhed


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

Ifølge din ligning har k·v0 samme enhed som g·m , så der gælder

[k] = [g·m/v0] = kg·m/s2 / (m/s) = kg/s


Svar #3
17. december 2011 af MieKristensen (Slettet)

Tusind tak skal i have :D : D

Jeg skylder vist kage til jer to for at have reddet min SRP!


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. december 2011 af hippo746 (Slettet)

Du er velkommen :o)


Skriv et svar til: enhed for konstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.