Matematik

c=(T-33)*(0,48+0,45*kvadratrod v-0,044*v)+33

17. december 2011 af hector87 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

V = enten 2, 7 eller 11 hvilket er 3  forskellige vind hastighedder

 

T = med 5 minus grader

 

jeg forstår ikke den opgave se vedhæftet fil

Med venlig hilsen

Nicolaj 8 A

Vedhæftet fil: ligning0001.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2011 af peter lind

Du skal bruge formlen til at regne ud hvad den giver for a) T=-5, v=2  b) T=-5, v=7, c) T=-5 v=11.

Du skal derefter sammenligne disse beregned værdier med tabellen


Skriv et svar til: c=(T-33)*(0,48+0,45*kvadratrod v-0,044*v)+33

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.