Matematik

Differentialregning

19. december 2011 af prutprut (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

Hvordan differentier man en ligning med kvadratrod?

f(x)=6*√x-2x      , x>0


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. december 2011 af Enhver (Slettet)

Benyt regelen for differentation af sammensat funktion    (f(g(x)))' = f '(g(x))*g '(x)    

og lad    g(x)=x-2x    og   f(x)=√x


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.