Engelsk

Engelsk eksamen B

12. juni 2005 af Katrine Skov (Slettet)
Jeg skal til engelsk eksamen b-niveau her på tirsdag.. Nogle der har nogle gode råd...? Frygter virkelig den eksamen...!!!

Brugbart svar (1)

Svar #1
12. juni 2005 af stormfuglen (Slettet)

Det er ikke så slemt - var selv oppe i engelsk sidste år.

Hvis du har en god lærer holder han/hun sig til det I har gennemgået i timerne, så hvis du har fulgt ordentligt med i løbet af årene er der ingen problemer.
Husk at repetere alt det opgivne stof - det er for dumt at lade være med mindre man er ligeglad eller har klæbehjerne.
Når du ved du har styr på det, har du intet at frygte.

Skal ikke lyde alt for kæphøj - var til fransk eksamen i fredags og var så bange, men fordi jeg havde godt styr på pensum og på forhånd havde besluttet hvordan jeg ville disponere forberedelsen, gik det helt fint.

Det er også min erfaring - eksamenerne i 2.g engelsk og 3.g fransk - at ekstemporal teksterne er noget nemmere til eksamen end dem man har øvet i timerne.
Mine lærere havde forberedt klassen på noget der var langt sværere end det vi fik til eksamen og det var en positiv overraskelse.

Nu ved jeg jo ikke hvordan dit engelsk-niveau er, men lad være med at forvente mere af dig selv end du reelt har mulighed for at leve op til-på den måde undgår du at blive alt for skuffet.

Det er en samtale - dvs du ikke behøver at holde et foredrag, men det er en god ide at have forberedt en indledning og en afslutning + temaerne, så du selv tager lidt initiativ.

Husk også, at din lærer vil bede dig forklare nogle engelske ord på engelsk, så det er fornuftigt at forberede forklaringerne på forhånd - man kan ret præcist forudsige hvilke ord man vil blive spurgt om.

Hav altid en flaske vand med - det hjælper når munden bliver knastør og når du liiige vil vinde et par ekstra sekunder til at tænke dig om.

Held og lykke, knæk og bræk og hvad man ellers siger...




Skriv et svar til: Engelsk eksamen B

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.