Matematik

Differentialregning - regneregler

03. januar 2012 af aaaaaz (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :)

 

Hvordan differenteres ligningen f(x)=ek(x^2)+1? Hvilke regneregler bruger man?


Brugbart svar (2)

Svar #1
03. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Der er tale om at differentiere en funktion, ikke en ligning.

Man benytter regler for differentiation af en sammensat funktion, idet

f(x) = eg(x) ,

hvorved

f'(x) = eg(x) · g'(x)


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. januar 2012 af HenrikKrog (Slettet)

Kig ind på gymnoter.dk og gå ind under siden matematik. Her finder du forskellige matematik noter.

http://gymnoter.dk

http://gymnoter.dk/matematik.html

 


Skriv et svar til: Differentialregning - regneregler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.