Matematik

Reducer - hjælp!

07. januar 2012 af Bette02 (Slettet)

1: Reducer: x^4x^6x^-3

2: Reducer: (x^8)^1/2


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. januar 2012 af whereab (Slettet)

x4x6x-3 = x4+6-3 = x7

(x8)½ = x8·½ = x4


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. januar 2012 af lunkente (Slettet)

Kan du prøve at skrive dem med løftet skrift? :)


Skriv et svar til: Reducer - hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.