Matematik

4x+6=3x-1

08. januar 2012 af vvcbm (Slettet)

Jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvad "x" er i denne ligning?? Synes ikke det kan gå op! :-) Nogle der lige vil hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2012 af CookieXXD (Slettet)

4x+6=3x-1

4x-3x= -1-6

1x=-7

x=-7

---
Mvh.
CookieXXD


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. januar 2012 af KamillapigenXD (Slettet)

4x+6=3x-1

1x+6=-1

1x=-7

x=-7


Svar #3
08. januar 2012 af vvcbm (Slettet)

Jamen, man skal vel stille det op sådan at det skal give det samme på hver side af lighedstegnet?? Det gør det da ikke, hvis "x" er 7??? :-) Det er sikkert rigtigt, jeg forstår det bare ikke ....


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. januar 2012 af KamillapigenXD (Slettet)

x er -7


Svar #5
08. januar 2012 af vvcbm (Slettet)

Hahaha, det havde jeg slet ikke set! Sorry, og tusind tak!!!!!


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. januar 2012 af KamillapigenXD (Slettet)

så lidt ;D

 


Skriv et svar til: 4x+6=3x-1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.