Fysik

Ca(OH)2+CO2 = CaCO3+H2O

08. januar 2012 af Tobias2011 (Slettet)

Ca(OH)2+CO2 = CaCO3+H2O

Nogen der kan forklare hvordan disse atomer reagere med hinanden!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2012 af Salihu (Slettet)

Tænker du på reaktionsmekanisme, altså de mellemtrin, der finder sted i reaktionsskemaet, eller hvad går spørgsmålet "foklare hvordan disse atomer reagerer med hinanden" ud på?


Skriv et svar til: Ca(OH)2+CO2 = CaCO3+H2O

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.