Matematik

Regneregel

08. januar 2012 af Tsubasa (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nu er det længe siden, jeg har haft matematik eller overhovedet regne noget ud. Men hvor takler jeg sådan en her regne styk:

16 - (-6) + (-22) ... Med flere plus/minus i parenteser og de hele T__T


Brugbart svar (2)

Svar #1
08. januar 2012 af volcom1

Regnen er at hæver du en minus parentes, skal du ændre fortegn for alle komponenter i parentesen:

-(-6) = 6

 

-(6+3-4) = -6-3+4

Ved en pluds parentes skal der ikke gøres noget, den kan blot fjernes:

+(-22) = -22

Du får i dit tilfælde:

16+6-22


Svar #2
08. januar 2012 af Tsubasa (Slettet)

Fx:

42 + (-14) - (+9) + 1

42 - 14 - 9 + 1 Right?


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. januar 2012 af volcom1

Netop


Skriv et svar til: Regneregel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.