Matematik

Periodiske fænomener

08. januar 2012 af didodawood (Slettet) - Niveau: A-niveau

Løs for x er element i (4;6) hver af ligningerne

cos(5x + 2) = 0,2364

solve(cos(5x + 2) = 0,2364,x) 4 < x and x < 6 ?

er det rigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Du har ikke angivet løsningernes værdier. Denne ligning har tre løsninger i det nævnte interval.


Svar #2
08. januar 2012 af didodawood (Slettet)

x = 4,366 , x = 4,89 og x = 5,61676

 

??


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, tilnærmelsesvis. Den første værdi er ikke korrekt til 3 dec.


Skriv et svar til: Periodiske fænomener

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.