Matematik

integral regning

09. januar 2012 af didodawood (Slettet) - Niveau: A-niveau

Bestem ved håndkraft samtlige stafunktioner til hver af funktionerne

f(x) = 5 * cos(5x + 7)

 

hvordan løser man den?


Svar #1
09. januar 2012 af didodawood (Slettet)

bare hjælp mig igang


Svar #2
09. januar 2012 af didodawood (Slettet)

har fundet frem til

g(x) = 5x + 7

g`(x ) = 5

f(x) )=  cos


Svar #3
09. januar 2012 af didodawood (Slettet)

????


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. januar 2012 af mathon

                     F(x) = sin(5x + 7) + k


Svar #5
09. januar 2012 af didodawood (Slettet)

MEN DET JO ikke bare det=??


Svar #6
09. januar 2012 af didodawood (Slettet)

er det ikke nogen der vil fortælle mig hvad jeg skal gøre


Brugbart svar (0)

Svar #7
09. januar 2012 af mathon

 

              F(x) = ∫ 5·cos(5x + 7)dx

       sæt
              5x + 7 = u  og  dermed   5dx = du
hvoraf
              F(x) = ∫ cos(5x + 7)(5dx) = ∫ cos(u)du = sin(u) + k = sin(5x + 7) + k


Svar #8
09. januar 2012 af didodawood (Slettet)

MEN ER RESULTATET

∫ cos(u)du = sin(u) + k = sin(5x + 7) + k

 

¨for det får jeg også på lommeregner


Brugbart svar (0)

Svar #9
09. januar 2012 af mathon

resultatet er som anvist allerede i #4
familiefunktionerne

                                          Fk(x) = sin(5x + 7) + k


Skriv et svar til: integral regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.