Matematik

Re-eksamen

15. juni 2005 af Cheetah (Slettet)
Så fik jeg 5 i skriftlig naturfag (sproglig linje). Synes prøven var ret svær og jeg får da også 8 i skriftligt og 8 i mundtligt normalt, både i tests og generelt. Det ødelægger fuldstændig min erhversdrøm hvilket jo ikke er så rart. Mit spørgsmål lyder om det kan lade sig gøre at tage en re-eksamen? Jeg skal i 3g næste år...

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2005 af allan_sim

#0.
Ja, det kan du godt. Du skal melde dig til 2. prøveforsøg på kontoret inden januar måned. Du vil så gå til den skriftlige eksamen igen næste sommer, og det højeste resultat tæller med på eksamensbeviset. Vær opmærksom på, at denne eksamen kommer oveni de andre. Du får altså ikke rabat på antal eksaminer, fordi du vælger at gå op i et fag to gange.

Brugbart svar (0)

Svar #2
15. juni 2005 af Mads123 (Slettet)

Håber det er okay jeg stjæler lidt af tråden. Men kan man tage en omeksame hvis man har fået 7, eller skal man dumpe? Det var en 24-timers eksame, så vil omeksamen være det samme eller starndard eksame?

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. juni 2005 af allan_sim

#2. Ifølge din profil går du i 1.g. Hvad slags 24-timers eksamen havde du der? Du bliver nødt til at være mere specifik, for at jeg skal forsøge at svare.

Brugbart svar (0)

Svar #4
16. juni 2005 af Mads123 (Slettet)

Sorry, har ikke fået opdateret min profil. Går i 2.g og det var geografi eksame.
Dagen før trak vi et overordnet emne og så fik vi et underspørgsmål til det, den næste dag.

Brugbart svar (0)

Svar #5
16. juni 2005 af allan_sim

#4. Pensum til 2. prøveforsøg svarer til pensum for elever på særlige vilkår. Det må også gælde, selvom der er tale om en forsøgseksamen. Ret til 2. prøveforsøg afhænger ikke af den opnåede karakter.

Spørg for en sikkerheds skyld din studievejleder på skolen. Vedkommende ved mere om (eller kan finde ud af) det konkrete forsøg, end jeg gør.

Skriv et svar til: Re-eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.