Fysik

Afstandskv.lov

14. januar 2012 af 93JB (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej:)

Hvis man tegner en graf over denne afstandskvadrartlov og har afstanden og antal de korrigerede (stråling - baggrundsstrålingen) som akserne. Hvorfor bliver a (ud fra potensligningen) så -2)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2012 af peter lind

I en potensfunktion gælder der y= b*xa. Hvis a = -2 bliver dette til y=b*x-2 = b/x2, hvilket netop er afstandskvadratloven


Svar #2
15. januar 2012 af 93JB (Slettet)

Mange gange tak, det gir jo mening

 


Skriv et svar til: Afstandskv.lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.