Matematik

Omskrivning

14. januar 2012 af SandraSørensen (Slettet)

Hvordan omskriver jeg og udregner dette udtryk:

18/4 + 5

18/4 = en brøk


Brugbart svar (2)

Svar #1
14. januar 2012 af 123434 (Slettet)

18/4+5

4 går op i 18. 4 gange. Du har to i rest.

4 2/4=4 1/2

Så lægger du de 5 til

4 1/2+5=19/2=9,5

18/5

5 går op i 18. 3 gange. du har 3 i rest

3 3/5

 


Brugbart svar (2)

Svar #2
14. januar 2012 af nielsenHTX

18/4 + 5

18/4 + 20/4

38/4

19/2


Skriv et svar til: Omskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.