Matematik

Ligevægtsprisen i geogebra

15. januar 2012 af Rosendahl9 (Slettet)

Hej alle. 

Jeg har fundet funktionen for ligevægtsprisen for udbud og efterspørgsel 

f(x eller 1000) = (-0,025*1000)+50
-25+50 = 25

g(x eller 1000) = (0,05*1000)-25
50-25 = 25
 

Jeg skal derefter sætte det ind i et punktsystem (geogebra). men hver gang jeg prøver siger den fejl ? 

 

er der nogen der kan hjælpe ? :D

 

VH Rosendahl


Skriv et svar til: Ligevægtsprisen i geogebra

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.