Matematik

Hjælp mig

15. januar 2012 af mubi (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej z=52 *y-117
Y =5

hvordan laver jeg dette i excel.

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2012 af Krabasken (Slettet)

Det laver du i hovedet:

z = 52 * 5 - 117 = 143

Slut


Svar #2
15. januar 2012 af mubi (Slettet)

ja men det skal laves i excel..  der skal vel være en udregning på det?


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. januar 2012 af Krabasken (Slettet)

Udregningen står i # 1


Svar #4
15. januar 2012 af mubi (Slettet)

Undskyld men hvad mener du ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. januar 2012 af Krabasken (Slettet)

Jeg mener. at den udregning, du efterlyser, står i svar nr. 1 og det var det, jeg skrev i svar nr. 3


Skriv et svar til: Hjælp mig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.