Matematik

Isolering af F

15. januar 2012 af ninas16 (Slettet) - Niveau: B-niveau

C=(F-32)/(1,8)

Her skal jeg have isoleret ''F''

En der kan hjælpe :)?


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. januar 2012 af nielsenHTX

gang med 1,8 og læg 32 til


Svar #2
15. januar 2012 af ninas16 (Slettet)

Tak 


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. januar 2012 af patrickbc (Slettet)

C=(F-32) / (1,8)

C * 1,8 = (F-32)

C * 1,8 + 32 = F

F = C * 1,8 + 32

 


Svar #4
15. januar 2012 af ninas16 (Slettet)

Mange tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Nu ved du så, hvorledes man beregner temperaturen efter Fahrenheit-skalaen, når man kender temperaturen på Celsius-skalaen.


Skriv et svar til: Isolering af F

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.