Matematik

Haster...beregning at tiden

16. januar 2012 af Lillozz (Slettet)

Hvordan får jeg t=8,1975  til at give 8 år og 72 dage? Nogen der vil hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2012 af mathon

            0,1975 år = 0,1975 · (365,25 døgn) = 72,1696 ddøgn


Svar #2
16. januar 2012 af Lillozz (Slettet)

Tak for hjælpen

 


Skriv et svar til: Haster...beregning at tiden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.