Fysik

Bølgelængde

18. januar 2012 af lDeathNote (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan skal en bølgelængde på 4 mm i infrarødtlys forstås?


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. januar 2012 af mathon

             en bølgelængde på 4 mm = 4000 nm


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. januar 2012 af Kvadratrod (Slettet)

1 mm = 106 nm

4 mm = 4·106 nm


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. januar 2012 af mathon


      sorry!!!

      for hastværksvildledningen


Skriv et svar til: Bølgelængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.