Matematik

partial slut

18. januar 2012 af kamillate (Slettet)

A/(x+1)  + Bx+C/(x^2 +1)

Jeg har fundet

A = 1,5

B = 3/2

C = 1/2

Hvordan opskriver jeg udtrykket til sidst?

1,5/(x+1)  +  ? / (x^2+1)


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Du erstatter jo så koefficienterne A, B og C med de værdier, du har fundet.


Svar #2
18. januar 2012 af kamillate (Slettet)

ja, men jeg ved ikke hvad tælleren bliver, der hvor jeg har skrevet ?

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Sæt talværdierne ind.

(3/2) / (x+1) + ((3/2)x + (1/2))/(x2+1)


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

(Trådens titel skal formodentlig ikke læses på engelsk).


Skriv et svar til: partial slut

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.