Matematik

Integral

19. januar 2012 af Macroreal (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg er gået i stå ved en integrale

∫6x ln(x)

 

Jeg bruger partial integration

f(x)=6x

F(X)=3x2

g(x) = ln(x)

g'(x)= 1/x

 

3xln(x) - ∫3x2*1/x

Hva gør jeg med integralet her?

Er 1/x en konstant som man kan sætte udenfor? ELler hva gør jeg :O?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2012 af Krabasken (Slettet)

Integrer som et produkt efter produktreglen

husk 1/x = x-1


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. januar 2012 af Krabasken (Slettet)

Iøvrigt er 3x2*1/x = 3x


Svar #3
19. januar 2012 af Macroreal (Slettet)

Tusind takker Krabasken


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. januar 2012 af Krabasken (Slettet)

You're welcome! ;-)


Skriv et svar til: Integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.