Matematik

differentialligninger

22. januar 2012 af Mehmedd (Slettet)

Funktionerne f og g er løsninger til differentialligningen

dy/dx=y-4y2

Bestem forskrifter for f og g, når f(1)=1 og g(0)=1.

 

Nogen der kan hjælpe mig med at regne opgaven ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2012 af peter lind

Brug partiel integration eller et CAS værktøj til at løse differentialligningen. Integrationskonstanten bestemmes ved hjælp af de 2 randbetingelser.


Svar #2
22. januar 2012 af Mehmedd (Slettet)

Hvis jeg skal bruge Cas- hvordan skal jeg så indsætte det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. januar 2012 af peter lind

Det kommer an på dit CAS værktøj. Det kan jeg ikke hjælpe dig med.


Svar #4
22. januar 2012 af Mehmedd (Slettet)

Øv!


Skriv et svar til: differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.