Matematik

Er arctan = tan^-1 ?

23. januar 2012 af Julie30 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.
Er der nogen som ved om arctan betyder det samme som tan^ -1

Håber nogen kan hjælpe - Vh. Julie


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2012 af nielsenHTX

tan-1(x)=arctan(x)

tan(x)-1=1 /tan(x)

 


Svar #2
23. januar 2012 af Julie30 (Slettet)

Tak for hjælpen :)

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. januar 2012 af NejTilSvampe

ja arc- bliver brugt for at undgå forviringen omkring reciprokreglen som #1 påpeger.


Skriv et svar til: Er arctan = tan^-1 ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.