Matematik

Komplekse tal

24. januar 2012 af Dawnstar (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Vi ser på den komplekse funktion:
y(w)=  1/(1+ikw)
Hvor k=  π/500
Find f(t) givet ved:  f(t)=Re (y(w) e^(-twt))
På formen:  f(t)=Acos(wt+ ø)
Hvor i repressentere det komplekse tal i^2= -1

Jeg er gået helt kold i denne opgave - nogen ideer?


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. januar 2012 af peter lind

Forlæng brøken med 1-ikw og gang eksponentialfunktionen på. Derefter kan du pille realdelen af funktiinen ud.


Skriv et svar til: Komplekse tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.