Matematik

Opg. 4.5 - Fsa Alperne 2000

24. januar 2012 af Simone155 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Her er opgaven:

Efter hvilken temperatur skal han denne dag indrette sin påklædning, når den målte temperatur er - 10 grader,

 

 

Tabellen:

Målt temperatur: 0 grader ,  -5 grader , -10 grader, -15 grader, -20 grader

 

Vindhastighed;

                              2 m/s   =  -2 grader, -7 grader, -12 grader, -17 grader, -23 grader.

                              7 m/s   =  -11 grader, -17 grader, -25 grader, -32 grader, -38 grader.

                             11 m/s  = -16 grader, -23 grader, -31 grader, -38 grader, -46 grader.

                             16 m/s  =  -18 grader, -26 grader, -34 grader, -42 grader, -49 grader.

                             20 m/s  = -19 grader, -28 grader, -36 grader, -43 grader, -52 grader.


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Du bliver nødt til at formulere hele opgaven.


Skriv et svar til: Opg. 4.5 - Fsa Alperne 2000

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.