Matematik

matematik c

26. januar 2012 af 19051309 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Får oplyst:

Antal dB over grænsen                   11               22
Maksimal arbejdstid i min.            120             10

Den maksimale arbejdstid y minutter er med god tilnærmelse givet ved sammenhængen

Y=ba^x

Når støjen er x dB over grænsen


Bestem tallene a og b?

er det bare sådan her:

A= x2-x1 √ y2/y1
x2 = 22 x1= 11
y2 = 10
y1 = 120
yani: 22-11√ 10/120
det er a?
kan det passe?


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. januar 2012 af PeterValberg

ja, det er a 

altså den 11'te rod (22 - 11) af 10/120

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: matematik c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.