Matematik

procentændringer.....

29. januar 2012 af hehehej (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Heeey :D

jeg har et lille problem med sådan en opgave: Antal besøgende på Sophies hjemmeside er steget fra 360 til 540. Stigningen i procent er: .....
Jeg ved udmærket godt hvordan den skal regnes, altså normalpris - ændring : normalpris.. men så kan jeg bare ikke få det til procent???..

540 - 360=180: 360= 5.. den går jo kun op fem gange? men hvordan får jeg det i procent?? 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2012 af den første mohikaner

Du skriver 180:360 = 5 !!!!!

Det giver 0,5.

Procent betyder per hundrede eller hundrededele.

så 0,5 * 100% = 50 %


Svar #2
29. januar 2012 af hehehej (Slettet)

Jaja det ved jeg godt, men hvad med så hvis der skulle stå 5%????


Skriv et svar til: procentændringer.....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.