Matematik
Hjælp til aflevering!
09. september 2003 af
SP anonym (Slettet)
Jeg er lost, er der nogle der kan hjælpe:
En parabel har ligningen
y = x^2-4x+7
Bestem en ligning for parablens tangent i punktet P(1,4)
Jeg er kommet så langt:
f(x)=x^2-4x+7
f'(x)=2x-4
f(1)=1^2-4 =-3
f'(1)= 2*1-4 = -2
Er det helt forkert og hvordan kommer jeg videre, skal jeg isolere eller hvad???
På forhånd tak!
En parabel har ligningen
y = x^2-4x+7
Bestem en ligning for parablens tangent i punktet P(1,4)
Jeg er kommet så langt:
f(x)=x^2-4x+7
f'(x)=2x-4
f(1)=1^2-4 =-3
f'(1)= 2*1-4 = -2
Er det helt forkert og hvordan kommer jeg videre, skal jeg isolere eller hvad???
På forhånd tak!
Skriv et svar til: Hjælp til aflevering!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
