Matematik

Sandsynlighed

31. januar 2012 af Studscientpol (Slettet) - Niveau: B-niveau

Terningen kastet n=3 gange

 

Opgaven lyder, at vi skal bestemme P(X=1).

 

Tak på forhånd!


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. januar 2012 af Walras

Hvad udtrykker den stokastiske variabel X? Man kan altså ikke blot smide P(X=1) med et citat a la iacta alea est. Skriv hele opgaven.


Svar #2
31. januar 2012 af Studscientpol (Slettet)

#1

 

De grundlæggende udfald i hændelsen x=1 tilhører en af følgende tre delhændelser : HHH, HHH, HHH.

Bestem for hver af de tre delhændelser antallet af grundlæggende udfald, som tilhører delhændelsen. Bestem antallet af grundlæggende udfald i X=1

Bestem P(X=1)


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. januar 2012 af SuneChr

# 0 og 2  Undskyld, er stået af. Hvordan lyder opgaven fra papiret?

Rundetårn er 36 meter, hvordan lyder vejrudsigten over Ålborg?


Svar #4
31. januar 2012 af Studscientpol (Slettet)

#3

 

Ja, det står således i bogen. Men af en eller mærkelig grund mangler der et par streger over nogle af h'erne.


Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.