Matematik

Bytes

09. februar 2012 af 123434 (Slettet)

10^9 Gigabyte

10^6 megabyte

Er det rigtigt at 7gigabyte er lig med 7000 megabyte?

Tak på forhånd.

 


Svar #1
09. februar 2012 af 123434 (Slettet)

25 tommer fjernsyn er=2,54*25=63,5cm?

Har brugt "amerikansk" tomme


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Det er ikke helt korrekt. Når man taler om bytes i IT sammenhæng, betyder præfixet k 1024 = 210 , præfikset M er k2 , og præfikset G er k3 , så

1kB = 1024 B

1MB = 10242 B

1GB = 10243 B

7GB = 7·1024 MB = 7168 MB


Svar #3
09. februar 2012 af 123434 (Slettet)

 

 

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #4
09. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Nej, det er helt forkert.

33 MB = (33/1024) GB


Svar #5
09. februar 2012 af 123434 (Slettet)

Ok. 5 Gigabyte=5*1024=5120 Megabyte


Skriv et svar til: Bytes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.