Spansk

fire sætninger, nutid, oversættelse

11. februar 2012 af PSXL - Niveau: A-niveau

1. Jordi spørger David, om han er interesseret.
- Jordi pregunta a David si está interesado

2. De snakker om fodbold, arbejde, piger etc.

- Hablan a fútbol, trabajo, las chicas etc. (snakker om= hablan a? Hvordan siger man det?)

 

3. Eduard kommer i dag, og gruppen tager på Black Jack, et diskotek på Costa Dorada.

- Eduard viene hoy, y el grupo van de Black Jack, une discoteca en Costa Dorada.

 

4.På terrassen taler han med Belén, men Jordi kommer, og Belén og han går:

- En la terraza habla con Belén, pero Jordi viene, y Belén y él van. (er her i tvivl om det med 'kommer' og 'går')

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
12. februar 2012 af jbmm (Slettet)

1. Jordi spørger David, om han er interesseret.
- Jordi pregunta a David si está interesado OK

2. De snakker om fodbold, arbejde, piger etc.

- Hablan a de fútbol, trabajo, las chicas etc. (snakker om= hablan a? Nej!! Hvordan siger man det?)
snakke/tale om = hablar de/sobre
'snakke' kan også være 'charlar/platicar'

 

3. Eduard kommer i dag, og gruppen tager på Black Jack, et diskotek på Costa Dorada.

- Eduard viene hoy, y el grupo van de  va a Black Jack, une discoteca en la Costa Dorada.

 

4.På terrassen taler han med Belén, men Jordi kommer, og Belén og han går:

- En la terraza habla con Belén, pero Jordi viene, y Belén y él van/salen. (er her i tvivl om det med 'kommer' og 'går')
kommer = venir
går = tager afsted = salir
går (i al almindelighed) = ir; går sin vej/bort = irse

 


Svar #2
12. februar 2012 af PSXL

okay, mange tak!


Brugbart svar (2)

Svar #3
13. februar 2012 af jbmm (Slettet)

Lige en lille fejl mere:
une una discoteca 


Svar #4
14. februar 2012 af PSXL

Hov, det var en lille tastefejl. Tak!


Skriv et svar til: fire sætninger, nutid, oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.