Matematik

Hjælp SRO!!!

12. februar 2012 af Sandhu (Slettet)

Hej.

Sidder og laver SRO, er der nogen som kunne give mig nogle gode links eller gøre rede for 10-tals logaritmen og

sammenhængen mellem pH og 10 tals logaritmen

 

Mange gange tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. februar 2012 af Ronaldiinho

Det nytter ikke noget, at lave to indlæg med samme spørgsmål, det vækker ikke folk opmærksomhed.

Der går nok noget tid, før folk svarer så.. prøv at søge lidt viden selv - først :D


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. februar 2012 af mette48 (Slettet)

log er potensen af 10     eks a=1000 = 103      log a =3

pH = - log til H+ koncentrationen

koncentration H+ = 1/10  

1/10 = 10-1

pH = - (-1) = 1


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. februar 2012 af Ronaldiinho

Se så fik du et svar..


Brugbart svar (1)

Svar #4
12. februar 2012 af mette48 (Slettet)

Jeg vil give Ronaldiinho fuldstændig ret. Tålmodighed beløndes.

Til gengæld er jeg tilbøjelig til at springe utålmodige folk, der ikke fatter at vi ikke er her altid for at hjælpe dem, over og lade være med at se på indlæg, hvis der er flere fra samme person.


Skriv et svar til: Hjælp SRO!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.