Matematik

help..

13. februar 2012 af hehehej (Slettet)

Hvad er 1148 kroner i procent af 1400 kroner?

Forstår ikke helt hvordan sådan en opgave regnes.. Har fået af vide at de skal divideres men hvordan???


Brugbart svar (2)

Svar #1
13. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

[ 1148 / 1400 ] · 100%


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. februar 2012 af YesMe (Slettet)

Du skal forestille dig, at du har en lommepenge, hvor der er 1148 kr i. Der kan kun fyldes op til 1400 kr. max, så hvor mange procent fylder der i lommepengen lige nu? (Jeg snakker selvfølgelig om mønter)

1148 kr. = ? %

1400 kr. = 100%


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. februar 2012 af Euroman28

Du skal bruge følgende tanke-virksomhed.

Forstil dig du har 100 kroner. Du ser en dvd-film til 30 kroner og køber filmen. Hvor mange penge svare dit køb til af din oprindelig 100 kroner seddel i procent? 

Det kan du opstille som en formel

(køb/formue) * 100 %

Samme eksempel bruger du til denne opgave og alle andre procent-opgaver af formulering.

 

- - -

Der er Matematik i alt.


Svar #4
13. februar 2012 af hehehej (Slettet)

Ved godt det er sådan man regner det altså 1148:1400 * 100
men hvordan er det lige man regner 1148:1400 ud???


Brugbart svar (1)

Svar #5
13. februar 2012 af YesMe (Slettet)

(1148·100)/1400 = 1148/14 = ...

Hvor mange gange kan 14 gå op i 1148?


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. februar 2012 af Euroman28

du forkorter.

- - -

Der er Matematik i alt.


Skriv et svar til: help..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.