Fysik

hjælp til fysik-opgave.

14. februar 2012 af TheLeresa (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle :-) nogle som vil være søde at hjælpe mig med at gennemskue denne opgave?

selvstarteren i en bil drives af en 12 V akkumulator. Når motoren startes, aftager selvstarteren 900 W.

 

a) Hvor stor er strømstyrken? (her  er jeg i tvivl om jeg skal bruge P = U * I, og hvis denne skal bruges mangler jeg vil I?)

b) hvor stor er resistansen i selvstarteren når den arbejder?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. februar 2012 af mathon

a)

                                  I = P / U

b)
                                  R =
                                          1)     U/I

                                          2)     U2/P


Svar #2
14. februar 2012 af TheLeresa (Slettet)

selvfølgelig det er rigtigt jeg har jo P= 900 W, det havde jeg ikke set, tusind tak mathon :-)


Skriv et svar til: hjælp til fysik-opgave.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.