Matematik

trigonometri! help

18. februar 2012 af Arkimedesanton (Slettet) - Niveau: B-niveau

I en trekant  ABC er  AB =8 ,  BC =12 og  AC =16 .
  
a) Bestem vinkel  A .

Kender ikke nogle vinkler, og derfor er jeg forvirret !!? HELP 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2012 af mathon

                                             

                                            A = cos-1((b2 + c2 - a2) / (2bc))

                                            B = cos-1((a2 + c2 - b2) / (2ac))

                                            C = cos-1((a2 + b2 - c2) / (2ab))


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. februar 2012 af PeterValberg

Online trigonometrisk calculator....

http://cossincalc.com/

resultater samt udregninger :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: trigonometri! help

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.