Fysik

SOMEONE HELP......

22. februar 2012 af sandia (Slettet) - Niveau: B-niveau

kan nogen forklare det her: 

 

 Udledningen af Joules lov?

 

- altså jeg skal udlede joules lov i min rapport men har ingen ide om hvor jeg skal gør det, så nogen andre der har nogen ide...?

 

 

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
22. februar 2012 af hesch (Slettet)

Du kan prøve dette link, (video hvor Joules lov udledes ):

http://www.youtube.com/watch?v=mDvUdr6qF9w

 


Brugbart svar (2)

Svar #2
22. februar 2012 af Enhver (Slettet)

Ohms lov    U = I·R

Desuden er     P = E/t = U·I     hvor U isoleres    U = E / (I·t)

Dvs.    I·R = E / (I·t)  ⇔  E = I2·R·t      altså Joules lov. 


Skriv et svar til: SOMEONE HELP......

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.