Andre fag

Tilbage til skolen :(

28. juli 2005 af 666_lucifer (Slettet)
Øv! Nu er sommerferien snart forbi og så er det tilbage i skole.
Det kan godt være, det lyder underligt men jeg frygter faktisk at vende tilbage. Det er dejligt, at det er mit sidste år, men jeg frygter lidt, at jeg kommer til at klare det dårligt(læs: at jeg ikke lever op til mine forventninger). I skræk har jeg brugt en del af min sommerferie på at læse noget det forrige års pensum op...

Er det kun mig, eller er der også et par stykker derude som har det sådan?

Har i nogle gode råd til hvordan, man skal få en god start og tage det lidt stille og roligt?

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. juli 2005 af D@niel (Slettet)

Hvis jeg har forstået det rigtigt går du fra 2. g til 3. g ikke?

Så er der ikke noget at frygte. 3. år er ren walk-over i forhold til 1. og 2. år. Det går lynhurtigt :)

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. juli 2005 af zIOn (Slettet)

Enig med #1, bare sørg for at fedt en del, og til eksamenerne er du heldigvis selv herre over situationen.

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. august 2005 af saab88 (Slettet)

Har ikke så meget andet at sige udover, at jeg mener at #1 og #2 har ret... og at jeg håber det går godt for dig.. du skal ik' lade din imidlertidige nervøsitet ødelægge det for dig...

:)

Brugbart svar (0)

Svar #4
04. august 2005 af Micc_86 (Slettet)

Næh, du er skam ikke den eneste, som frygter lidt at komme i gang igen - også pga. mine egen forventninger. Jeg overvejede også i starten af sommerferien, om jeg ville læse op i nogle af fagene, men det er nu alligevel endt med, at jeg ikke har lavet en pind. Ooops - haha, ej det går skam nok :)

Jeg ved, at jeg formentlig ikke kommer til at klare mig specielt godt i de nye fag : Old, religion og billedkunst - og det ærger mig, da mit gennemsnit da bliver lavere end jeg sluttede af med fra 2.g. Men der er vel ikke andet at gøre, end at prøve at gøre det bedste, som man nu kan. Det kan jo være, at man overrasker sig selv... forhåbentligt! ;P

Nu har jeg jo ikke gået i 3.g endnu, men har læst herinde, at det skulle være et nemt år - "walk-over", som mange skriver. Derimod har jeg hørt fra 3, som jeg kender, at 3.g altså IKKE er så nemt, som folk ofte siger det er. Jo - måske føles det som et nemt år, men DAMN, få det nu fordælen ikke til at lyde nemmere end det rigtigt er...

Brugbart svar (0)

Svar #5
05. august 2005 af Garfield (Slettet)

#1, #2, #3

varm karma
Lasse

Brugbart svar (0)

Svar #6
05. august 2005 af D@niel (Slettet)

haha, Garfield.. Jeg skrev at det var ren walk-over I FORHOLD til både første og andet år. Jeg mener da heller ikke at man kan sove i timerne, og så går det hele af sig selv. Men hvis man møder op i timerne, og hører efter der, kan alle klare sig igennem 3.g. (I hvert fald hvis de har klaret 1. og 2. år)
Der er primært to grunde til at jeg mener 3. år er nemmere end både 1. og 2.:

- Man har valgt de fag man interesserer sig for (Læs: er dygtig til), og fravalgt de værste dræberfag. Det gør altså lektielæsningen mm. meget nemmere at komme igennem.

- Året er kortere da der går lang tid med repetation, læseferie og eksaminer. Nogen vil mene at eksaminerne ikke er lettere end skolegangen i sig selv, men uanset hvad så slipper man for den alm. undervisnig, og kommer i gang med noget andet. Det er en stor hjælp.

Det håber jeg da at #0 forstod. Ellers må jeg lige skære det ud i pap nu:

MØD OP OG SOV IKKE I TIMERNE

...Så skulle den være hjemme ;-)

Svar #7
12. august 2005 af 666_lucifer (Slettet)

opdaterer lige tråden

Brugbart svar (0)

Svar #8
12. august 2005 af grynet (Slettet)

:-) #0:
jeg føler med dig! sådan havde jeg det også sidste år da jeg skulle i 3. g (for det er da det du skal, ikke?) og mange af de venner jeg har, som nu skal op i 3.g har det på præcist samme måde (evt lidt skoletræt, har jeg ret? - og måske et lille flashback til da de nuværende "4.g'ere" blev studenter og man tænkte "næste år - så er det mig!! - gid det var NU!!!" :-))

jeg vil så sige:-) du ska nok overleve!! der sker simpelthen så mange ting i 3.g, så året går lynhurtigt... du skal bare nå til juletid, så er det SSO, så vinterferie, så terminsprøver, så evt 3.g højniveautur, så påske, så skriftlige eksamner og læseferie, og før du ved af det, er det slut!! :-D (lidt sørgeligt faktisk!)

men husk dog på! 3.g er også det år hvor du faktisk skal koncentrere dig mest om at gøre godt indtryk... - det er nu dit gennemsnit har mulighed for at blive hevet op!! så ikke noget med at sløse! :-) (det er heller ik så svært at lade være... - man kommer lynhurtigt ind i rytmen igen....)

håber du ku bruge mit lidt halvlange svar til noget som helst...:-) held og lykke!!

Skriv et svar til: Tilbage til skolen :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.