Matematik

procent

25. februar 2012 af Sidsel113 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg har en opgave som jeg ikke kan løse håber i kan hjælpe?

Opgaven:

Hvor meget er 16% af

A. 16 kr.?  =

b. 87 kr. ?  =

c. 168 kr. ? = 

d. 1444 kr. ? = 

Håber i kan hjælpe

mvh : sidsel 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2012 af fafdsafasd (Slettet)

b. (16 · 87) : 100 = 13,92 kr. ≈ 14 kr.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. februar 2012 af fafdsafasd (Slettet)

altså (% · beløb) : 100 = antal kr.


Svar #3
25. februar 2012 af Sidsel113 (Slettet)

Okat tusind tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.