Matematik

forskrift

26. februar 2012 af zaidihassan (Slettet) - Niveau: B-niveau

Angiv en forskrift for den lineære funktion f, hvor

f(-1) = 2 og f (-5) = 6

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2012 af mathon

      brug to-punktsformlen


Svar #2
26. februar 2012 af zaidihassan (Slettet)

Nåårh ja... Kunne slet ikke se det først.. Tusinde tak!


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. februar 2012 af mathon

til kontrol af dit resultat
                                            Define a=[x,y,1;-1,2,1;-5,6,1]
                                            expand(solve(det(a)=0,y))


Skriv et svar til: forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.