Matematik
polynomiers division, hvordan??
31. juli 2005 af
666_lucifer (Slettet)
Er der en der lige har lidt tid til at forklare mig hvordan man regner følgende ud:
(x2+6x-10) : (2x-4) = 1/2 x+4
Altså det er et eksempel i min lærebog, men problemet er, at der ikke er en fremgangsmåde, så har forstået halvdelen, men kan ikke komme videre.
(x2+6x-10) : (2x-4) = 1/2 x+4
Altså det er et eksempel i min lærebog, men problemet er, at der ikke er en fremgangsmåde, så har forstået halvdelen, men kan ikke komme videre.
Svar #1
31. juli 2005 af 666_lucifer (Slettet)
Forresten, er det nogt man kan regne ud på sin lommeregner??
Svar #4
31. juli 2005 af Duffy
#0: Formentlig mener du med
x2 = x^2, så husk at bruge "^" når du vil skrive "x i anden".
Polynomiers division her i dette forum er noget værre noget rent notationsmæssigt.
Men prøv at kigge grundigt på dette link - her kan du udregne det ønskede, og så får du også alle mellemregningerne med...
http://www.calc101.com/webMathematica/long-divide.jsp#topdoit
(x^2+6x-10)/(2x-4) = 1/2*x+4 + rest
Duffy
x2 = x^2, så husk at bruge "^" når du vil skrive "x i anden".
Polynomiers division her i dette forum er noget værre noget rent notationsmæssigt.
Men prøv at kigge grundigt på dette link - her kan du udregne det ønskede, og så får du også alle mellemregningerne med...
http://www.calc101.com/webMathematica/long-divide.jsp#topdoit
(x^2+6x-10)/(2x-4) = 1/2*x+4 + rest
Duffy
Skriv et svar til: polynomiers division, hvordan??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
