Matematik

hvordan gør man det her?

26. februar 2012 af cecilied34 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Angiv funktionsforskriften for den rette linje (3 forskellige forskrifter) når vi får oplyst at: 

f)   f:  f(4)=3     og    f(6)=9

 

Jeg kan godt angive funktionsforskfiften for 2 ligninger, men forstår ikke den måde, det er skrevet op på. er der nogen der kan hjælpe mig?


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Bestem ligningen for den rette linie, der går gennem de to punkter (4 , 3) og (6 , 9)


Svar #2
26. februar 2012 af cecilied34 (Slettet)

Arh, okay - tak (:


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. februar 2012 af YesMe (Slettet)

3 forskellige forskrifter? Hvad kan det være?

1. Linæer funktion

2. Eksponentiel funktion.

3. Potens funktion.

f(4) = 3  og  f(6) = 9. Dvs du kender 2 punkter: (4 ; 3) og (6 ; 9).


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Der er tale om en ret linie. Det har ikke noget med eksponentiel funktion eller potensfunktion at gøre. Der er tale om 3 forskellige former for forskriften for den rette linie.


Skriv et svar til: hvordan gør man det her?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.