Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Fuldkommen konkurrence

03. marts 2012 af dennispoulsen (Slettet) - Niveau: A-niveau

 

 

Hej !,

 

Jeg mangler lige et imput til hvordan jeg skal gribe denne opgave an..
Er kørt lidt fast..

 

P = 5000

VG = 2000

 

Kapacitentsgrænsen er 164 tons..

 

Jeg skal bestemme optimale pris og mængde, hvordan gør jeg det?


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. marts 2012 af Walras

Du mangler da vist at oplyse en hel del. Hvordan ser virksomhedens omkostningsstruktur ud? Hvordan er efterspørgslen på markedet? Hvad betyder VG og P? 

Indtil videre er P=5000 og VG=2000 blot intetsigende konstanter.


Svar #2
04. marts 2012 af dennispoulsen (Slettet)

Det er det eneste du får oplyst i opgaven :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. marts 2012 af Walras

Monstro den så hører sammen med en tidligere opgave, hvor en smule information skulle være opgivet. Den kan i hvert fald ikke løses alene ud fra det i #0 opgivede.


Skriv et svar til: Fuldkommen konkurrence

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.